Cine sunt femeile cu care Özcan Deniz a fost căsătorit. Actorul s-a căsătorit de 3 ori până la 51 de ani

Publicat pe 28.03.2024 la 17:46 Actualizat pe 28.03.2024 la 18:19

Özcan Deniz a fost căsătorit de trei ori. Prima căsnicie a început în 1992 și s-a încheiat opt ani mai târziu. A doua s-a terminat cu scandal, iar în prezent starul are alături o femeie cu 22 de ani mai tânără. Iată cine sunt doamnele Deniz.

colaj de imagini cu ozcan deniz

Özcan Deniz a fost căsătorit de trei ori. Prima căsnicie a început în 1992 și s-a încheiat opt ani mai târziu. A doua s-a terminat cu scandal, iar în prezent starul are alături o femeie cu 22 de ani mai tânără. Iată cine sunt doamnele Deniz.

Profimediaimages.ro

Özcan Deniz e admirat pentru prestațiile sale, dar puțini știu detalii despre viața starului. Acesta a fost căsătorit de 3 ori.

Citește și: Povestea mai puțin știută a lui Meryem Uzerli. De ce și-a părăsit iubitul, însărcinată fiind

Cine sunt femeile cu care Özcan Deniz a fost căsătorit. Actorul s-a căsătorit de 3 ori până la 51 de ani

Prima căsătorie a lui Özcan Deniz a fost cu Handan Deniz în 1992, în Germania. Deși s-a despărțit de femeie cu mult timp înainte, această căsătorie s-a încheiat oficial în 2003.

”Özcan mi-a fost cu siguranță sortit. Ne-am cunoscut la Munich. Erau concertele lui Emrah. Eram o mare fană a lui Emrah pe vremea aia. M-am dus cu prietena mea acolo și ne-am cunoscut. Domnul Özcan a venit la mine și mi-a spus că am un nas foarte frumos.

Pe atunci adora nasurile frumoase. Atunci a venit lângă mine și mi-a făcut propunerea, dar mi-a fost un pic jenă pentru că nu prea cunoșteam comunitatea turcă de acolo. Eram la primul concert de acel gen. Eu și prietena mea am rămas în seara aceea flamânde și fără bani. Biletele erau scumpe, locurile noastre era proaste. La început era un concurs pentru dansatoare.

Eu așteptam să cânte Emrah. M-au invitat la masa lor. Pe mine pentru că prietena mea lipsea un pic. M-am bucurat că îmi dădeau să mănânc și să beau. Ne-am cunoscut. Apoi am plecat de la masa lor. Din greșeală am ieșit pe la ușa artiștilor. Acolo m-am reîntâlnit cu domnul Özcan și mi-a propus din nou. I-am spus că nu fac așa ceva. Pe bani, desigur. Am avut câteva clipe amuzante. Mi-a spus să mă mai gândesc o săptămână.

Am acceptat în ciuda împotrivirilor tuturor. Noi locuiam la țară în Germania. A venit în vizită și acolo s-a produs o apropiere. La început a fost o oarecare reținere. Acolo a început o prietenie, o relație.”, a povestit Handan Deniz despre fostul soț.

Citește și: Cum a devenit celebru Mert Ramazan Demir. Provine dintr-o familie numeroasă, fiind al cincilea copil al unor părinți modești

Al doilea mariaj al lui Özcan Deniz a fost cu Feyza Aktan. Actorul și Feyza Aktan s-au căsătorit în martie 2018, au divorțat după doar cincisprezece luni de căsnicie și au împreună un băiețel, Kuzey. A fost o despărțire cu scandal.

Aktan a susținut că Özcan Deniz a înșelat-o atunci când erau împreună și că, atunci când a vrut să plece, a închis-o în cameră și a amenințat-o cu moartea.

Feyza Aktan a depus plângerea la Procuratura șefă din Istanbul, susținând că a fost victima violenței domestice și a cerut pedepsirea fostului soț pentru mai multe răni intenționate.

În urma plângerii, a fost intentat un proces împotriva lui Özcan Deniz sub acuzația de "vătămare corporală", cerându-se o pedeapsă cu închisoarea de până la 1 an și 6 luni.

În plângere se explică faptul că Özcan Deniz a fost violent fizic cu Feyza Aktan în timp ce mama ei se afla cu ei într-o vacanță în Göcek, în iunie 2018.

Actorul ar fi avut un comportament violent și în timpul vacanței lor în Germania, în iunie 2019. Özcan Deniz a bătut-o pe Feyza Aktan în prezența surorii sale, se arată în declarație.

Pe de altă parte, Özcan Deniz a declarat în cererea sa adresată instanței că acuzațiile lui Feyza Aktan nu au fost susținute de nicio dovadă și a cerut respingerea cazului și, implicit, achitarea sa.

Citește și: Care este cea mai bogată actriță din Turcia. A agonisit o avere la care unii doar visează

În 2023, starul din ”Ziua în care mi s-a scris destinul” s-a căsătorit cu actuala sa parteneră, designerul de origine iraniană Samar Dadgar, în vârstă de 29 de ani.

Aceasta este cu 22 de ani mai tânără decât Özcan Deniz. La scurt timp după nunta lor, presa din Turcia a relatat că actorul urmează să devină, din nou, tată.

Zvonurile au apărut după ce jurnalițtii au analizat atent biletul de avion al lui Samar Dadgar. Albawaba scria că tânăra plănuia să se deplaseze în Cipru pentru a asista la concertul soțului ei, Özcan Deniz, dar în ultimul moment nu a primit permisiunea medicului.

Pe actorul Özcan Deniz îl poți urmări în serialul ”Ziua în care mi s-a scris destinul”, pe Happy Channel, luni- vineri de la ora 22:00, în ultimele episoade difuzate din producția mult iubită.

În articolul

Cine sunt femeile cu care Özcan Deniz a fost căsătorit. Actorul s-a căsătorit de 3 ori până la 51 de ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x